Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeynep Dizdar Kiminle Sevgiliydi?

Zeynep Dizdar kiminle sevgiliydi?  Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Zeynep Dizdar kiminle sevgiliydi? Detayları haberimizde…

Zeynep Dizdar kiminle sevgiliydi?

Ünlü şarkıcılar arasında yer Zeynep Dizdar’ın yaptığı açıklama magazin dünyasını resmen salladı. Ümit Sayın’dan hamile kaldığını belirtip çocuğunu aldıran Dizdar’ın hayatını sizler için araştırdık….

 

ÜMİT SAYIN KİMDİR?

Ümit sayın eğitimine ilk ve orta olarak İzmir’de tamamlayıp daha sonra Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İktisat Bölümünde eğitimini devan ettirirken müzik alanına adım atarak okuduğu bölümü bırakmıştır. Ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun Vokalistliğini sonrasında müzik camiasına adım atan Sayın, İstanbul’a yerleşip klasik gitar eğitimini de Timur Selçuk’tan aldıktan daha sonra MFÖ müzik grubu üyesi Fuat Güner’in stüdyosunda 2 yıl çalışmış ve  Sayın ilk bestelerini yapmaya çalışmıştır. Ünlü şarkıcı olan Deniz Arcak’ın Zehir Ettin” ve “Vurur” şarkılarının söz müziklerini yazan Sayın, Ajda Pekkan’ın da vokalistliğini yapmıştır.

ZEYNEP DİZDAR KİMDİR?

1976 yılında İstanbul’da doğan Zeynep dizdar Söz yazarı ve bestecidir. Müzik kariyerine ilk adımını çıkardığı “Yolun Açık Ola” adlı ilk albümü 1977 yılında radyo ve müzik listelerinde ilk sıralarda yer aldı.  Daha sonra Türkiye’de elektronik müzik konusunda “Nerede Olursan Ol” isimli albümü ile herkese örnek olan isim oldu. Dizdar’ın yazmış olduğu “Bir Hayvanın Günlüğünden” isimli albümünde hayvanları ne kadar sevdiğini anlatmaktadır. Ünlü sanatçı Zeynep Dizdar 6. Albümü olarak “2012” isimli single Kaya Müzik etiketiyle piyasaya sürmüş daha sonra albümü olan ‘’Venüs’’ ün söz yazarı ve bestecisi de Zeynep Dizdar olup Bakırköy’de bir tiyatro sahnesinde Murat Onbul Yönetmenliğinde klip çekilmiştir. Ünlü sanatçı Zeynep Dizdar 2012 yılında Dj Murat Uyar’la çalışmaya başlayarak ‘’ isimli albümünü de piyasaya sürmüştür.’’Maske’2’ isimli albümün Söz yazarı ve bestecisi Emre Kayadır. Dizdar 2013 yılında da ”İkimiz” adlı İsra Gülümser’in şarkısını single yaparak piyasaya sürdükten sonra 2014 yılında tekrardan Dj Murat Uyar ile çalışmaya başlayıp ”Party’’ isimli maxi single piyasya sürmüştür.

 

ZEYNEP DİZDAR AÇIKLADI:

Ünlü şarkıcı olan Zeynep Dizdar ,Ümit Sayın ile 9 yıl birlikteliğin ardından hamile kaldığını açıklayarak çocuğunu aldırmak zorunda olduğunu söylerken en çok dikkat çeken açıklaması ise “Ben gözümü onunla açtım. Ben öpüşerek çocuk olduğunu zannediyordum” demesi oldu.

 

.