Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziraat’ten ekonomiye altın katkı – Kocatepe Gazetesi

Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge
Ziraat’ten ekonomiye altın katkı

Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticisi Mahmut Şencan, Ziraat Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Lütfü Ural ve Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Alper Postalcı tüm Afyonkarahisarlılar’ı Ziraat Bankası’nın altın günlerine davet ettiler.
Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek yeni kampanya hakkında bilgiler aktaran Ziraat Bankası Afyonkarahisar yöneticileri, bu kampanyanın hem ülke ekonomisi açısından, hem de vatandaşların kazancı açısından son derece önemli bir kampanya olduğunu dile getirdiler.
Ziraat Bankası’nın Hazine güvencesi altındaki “Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası” hakkında bilgiler veren Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticisi Mahmut Şencan Hazine Müsteşarlığı’ndan yapılan açıklamada yastık altında 2 bin 200 ton altın bulunduğunun telaffuz edildiğine dikkat çekere, “Bu kaynağın ekonomimize kazandırılması, yatırımcı tabanının geliştirilmesi amacıyla Hazine Müsteşarlığı’nın yapacağı bu kampanyaya aracı olan tek bankayız” dedi. Bir ay boyunca Ziraat Bankası’nın 321 şubesinde altın toplayacaklarını anlatan Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Mahmet Şencan, “22 ve 24 ayar gram, çeyrek, yarım ve tam altınlar, ziynet altınları ve külçe altınlar kabul edilerek bunların karşılığında altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası verilecek. Üzerinde değerli taş olan altınlar ile Reşat altınlar kabul edilmeyecek” dedi.
Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticisi Mahmut Şencan kampanya ile ilgili olarak şu bilgileri aktardı:
“Evdeki altınların çalınma, kaybolma riskine karşı; devlet güvencesinde, hiçbir değer kaybı olmadan toplanan altınlar 2 yıl vadeli olacak 6 ayda bir kupon ödemesi ile faiz getirisi hesaplara aktarılacaktır. Faiz getirisini kabul etmeyenlere yine 6 ayda bir kira getirisi ödenecektir. Kazanç oranı 6 ay için yüzde 1.20 yıllık 2,40’tır. Vatandaştan toplanan altınlar 2 yılın sonunda çeyrek altın veya külçe altın olarak geri verilebilecektir. Vade 2 yıl olmasına karşın 90 günlük süreden sonra hiçbir kesinti olmadan, günlük getirisi de eklenerek nakit olarak geri alınabilir. Fiziki olarak altınların iadesi 2 yıllık vade sonunda gerçekleştirilebilecektir.
Bu süreçte hem ülkemizin kazanması, hem de vatandaşlarımızın kazanması için tüm Afyonkarahisarlıları 9-13 Nisan ve 1-20 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar Şubemize bekliyoruz. Konuyla ilgili olarak Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticiliği’nin 0.272.220 22 03 (dahili 120) numaralı telefonundan da bilgi alınabilir.” >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti