Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zonguldak CHP Belediye Başkan Adayları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, 31 Mart 2024’te yapılacak genel seçimlerde Zonguldak belediye başkanlığı için müracaat eden 12 ismi açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

zonguldak chp belediye başkan adayları

Zonguldak’ta CHP belediye başkanlığı aday adaylarını açıkladı! İşte tek tek isimler…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Harun Akın, Muharrem Akdemir, Tahsin Erdem, Zekai Kasap, İsmail Eşref, Atınç Kayınova, Fırat Birkan, Turgut Aydın, Volkan Alkaç, Ozan Demirtaş, Zeki Günalp belediye başkan aday adayımız dedi.

‘Seçime kadar aday adayı sayısının 20‘yi geçeceğini ve Zonguldak belediye başkanlığını alacağımız kesindir.’ diyen Zaimoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 2024 yerel seçimlerine ve aday başvurularını değerlendirdi.

Zaimoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan üyelerimiz var. Biliyorsunuz 4 Eylül’de yapmış olduğumuz merkez ilçe kongresinde bir ayda 300 üye yapma sözünü vermiştik. Bu konuda kusura bakmasın rakiplerimiz biraz açtık. 411 olarak Cumartesi günü akşamı itibariyle bu rakamı ulaştık.

Cumhuriyet Halk Partisi 4 Eylül ilçe kongresinden ve 1 Ekim ilk kongresinden aldığı güç ve ffeyz ile, ilçesi ile bir bütün olmuş ve tüm Zonguldak sokaklarında caddelerinde, mahallelerinde, beldelerinde köylerinde artık Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları olarak biz iktidara görüyoruz. Zonguldak halkına hizmet etmek istiyoruz diyerek gece gündüz çalışmaktadır. Bu kartopları artık gün gün çığ haline gelmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi çığ gibi büyümektedir. Buradan Zonguldaklı hemşerilerimize sesleniyorum. Bu çığın içerisinde siz de olun gelin. Bize katılın Cumhuriyete sahip çıkıp Mustafa Kemal Atatürk ve inkılaplarına bağlı ileri felsefesine bağlı insanların tamamını Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarına davet ediyoruz.

Hepsine burada yer vardır. Her birisi ayrı bir değer olarak başımızın tacıdır. Hepiniz de biliyorsunuz kongreleri biz geride bıraktığımız günden beri aday olan yönetimlere ve başkanlığa tüm arkadaşlarımızı kucakladık. 31 Mart yerel seçimleri yaklaşmakta, aday adayları ağır ağır sahalarda ve kamuoyunda beliriyor. Bir şeyin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha bize genel merkezden yazı gelmediği halde şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 tane belediye başkan aday adayı var. Zannediyorum ki 20’ye yakın bir aday adayıyla tatlı bir rekabet ve telaş içerisinde olacağız. Hangi değeri hangi ismi Zonguldak’ta Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak yapalım diye böyle de bir telaşımız olacak. Zonguldak’ta kesinlikle ve kesinlikle Cumhuriyet Halk Partisi Belediye seçimlerini kazandı demektir” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti