Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1. Amatör’ün fikstürü belirlendi – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör’ün fikstürü belirlendi – Kocatepe Gazetesi
1. Amatör’ün fikstürü belirlendi

2016-2017 futbol sezonu 1. Amatör Lig fikstürü çekildi. İki grupta 14 takımın mücadele edeceği ligde maçlar çift devre lig usulüne göre ve deplasmanlı olarak oynanacak. Gruplarında ilk iki sıraya giren takımlar tek devre lig usulü ile Play-Off  maçları oynayacak. Play-Off maçları sonunda 4 takımdan ilk iki sıraya giren takımlar Süper Amatör Lige yükselecek.
Gruplarında son sırayı alan takımlar 2. Amatör Lige düşecek. 2017-2018 futbol sezonu başında çeşitli sebeplerle Süper Amatör Ligin 12 takım altına düşmesi durumunda Play-Off maçlarında 3. ve 4. sırayı alan takımlar sırası ile Süper Amatör Lige çıkmaları yönünde çağrı yapılacak.
LİGİN 24-25 EYLÜL’DE
BAŞLAMASI PLANLANIYOR
1. Amatör Ligin 24-25 Eylül’de Süper Amatör Lig’le birlikte başlaması yapılan istişare ve fikstür belirleme toplantısında kulüpler tarafından kararlaştırıldı. Türkiye Futbol Federasyonu’na onaya sunulacak tarih onaylanırsa lig 24-25 Eylül tarihlerinde başlayacak.
14 TAKIM YER ALACAK
1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan takımlar iki gruba ayrıldı. A Grubu’nda Erkmenspor, İhsaniye Belediyespor, Karşıyakaspor, Kayıhan Belediyespor, Akören Belediyespor, Taşoluk Belediyespor ve Sadıkbeyspor yer alıyor. B Grubu’nda ise Sinanpaşa Belediyespor, Dinar Tatarlıspor, Sandıklı Kumalarspor, Gebeceler Belediyespor, Dazkırı Belediyespor, Küçükçobanlıspor ve Kumartaşspor ekipleri mücadele edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)