• Haberler
  • Genel
  • 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Medya Programı Başladı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Medya Programı Başladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Uluslararası Medya Koordinatörlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla 14-18 Temmuz 2025 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da kapsamlı bir medya programı düzenliyor.

81 ilden 81 gazeteci ile yurt dışından 41 ülkeden davet edilen 120 yabancı basın mensubu, toplamda 200 gazeteci programda yer alacak. Programda Afyonkarahisar'ı Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt temsil ediyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Medya Programı Başladı

Program kapsamında; şehitlerin hatırası yâd edilirken, bu tarihi zaferin halkın kararlılığıyla yazıldığı yeniden hatırlatılıyor. Türkiye’nin darbe girişimi karşısındaki ortak iradesi vurgulanarak, toplumsal dayanışmanın önemi pekiştirilecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Medya Programı Başladı

Uluslararası medya temsilcilerine yönelik olarak ise, 15 Temmuz öncesi ve sonrasındaki FETÖ ile mücadelenin tüm yönleriyle aktarılması hedefleniyor. Bu çerçevede yalnızca bir darbe girişiminin değil, aynı zamanda halkın geleceğine sahip çıkma iradesinin nasıl sergilendiği dünya kamuoyuna anlatılacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Medya Programı Başladı

Programın Ankara ayağında; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi ve TBMM ziyaretleri yer alacak. İstanbul bölümünde ise Hafıza 15 Temmuz Müzesi, İstanbul Valiliği ziyareti ile çeşitli bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Etkinlik, geçmişi anarken geleceğe güçlü bir mesaj vermek için önemli bir platform sunacak.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme