1923 Afyon, Denizli Engelini 3 Golle Geçti

Bölgesel Amatör Lig'in 7.Grubunda 17.haftanın açılış maçı Denizlispor ile 1923 Afyonkarahisarspor arasında oynandı.

Müsabakayı ikinci yarıda attığı gollerle kazanan Afyon ekibi, 3 puanın sahibi oldu.
Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan müsabakaya 1923 Afyonkarahisarspor, Süleyman Bahçeli, Burak Ziyattin Altındaş, Emirhan Subaş, Umut Kaya, Uğurcan Köse, Burak Toker, Aykut Yeşilyayla, Furkan Çarkçı, Ardahan Gündoğdu, Emre Yıldırım ve Özgür Deniz’den oluşan ilk 11’le çıktı.
Abdullah Yavaşoğlu, Fatma Kılıç, Fatma Taşkesiği hakem üçlüsünün yönettiği maçın ilk 45 dakikasında iki takımdan da gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda baskılarını artıran 1923 Afyonkarahisarspor, 54.dakikada Aykut Yeşilyayla ve 67.dakikada Umut Kaya’nın golleri ile öne geçerek rahat bir nefes aldı. Karşılaşmanın bundan sonraki dakikalarında oyuna tamamen hakim olan mor beyazlı takımda ilk golün sahibi Aykut Yeşilyayla bir kez daha golcülüğünü konuşturarak 87.dakikada skoru 0-3 yaptı.
Denizli deplasmanından net bir skorla 0-3 galip dönen 1923 Afyonkarahisarspor, puanını 27’ye yükseltti ve Play-off yolunda önemli engellerden birisini daha kayıpsız geçmiş oldu.
Karşılaşma sonrası mor beyazlı ekipte büyük sevinç yaşandı.
 

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme