1923 Afyonkarahisar'ın Zor Sınavı

Bölgesel Amatör Lig'in 7.Grubu'nda 17.haftanın açılış maçı yarın saat 14.00'de Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile 1923 Afyonkarahisarspor arasında oynanacak

Zirvede büyük bir mücadelenin yaşandığı Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta Manavgat Belediyespor 32 puanla liderliğini sürdürürken, 29 puanlı iki takımdan Marmaris Yat Marin Milas ikinci, Y.Çivril Belediyespor üçüncü sırada yer alıyor.

Haftaya 27 puanla dördüncü sırada giren 1922 Akşehirspor’u 24’er puanla Yatağanspor, FDM Yapı Ereğlispor, 1923 Afyonkarahisarspor ve Keçiborlu Belediyespor izliyor.

1923 Afyonkarahisarspor’un bu haftaki rakibi Denizlispor, cezası nedeniyle 6 puanı silindikten sonra 8 puanla en sıraya demir attı ve ligde kalması oldukça zor görünüyor. Bu nedenle mor beyazlı takım Denizli deplasmanından galibiyetle dönüp haftayı 3 puanla kapatmak için sahaya çıkacak.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme