Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“20 yıllık AK Parti iktidarı kadınlarımızı güçlendirdi”

AK Parti İnsan Hakları

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında şunları söyledi:

“Tarihimiz boyunca milletimizin kaderini belirleyen her anda vazifeden bir an geri durmayan kadınlarımız; Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde, 15 Temmuz’da nasıl bir ruh ile bu vatana ve millete hizmet ettiklerini dünyaya göstermişlerdir. 6 Şubatta hepimizi derinden yaralayan depremin ardından da yine sahada bir can daha kurtarmak ve bir tas çorbayı ihtiyacı olanlara ulaştırmak için kadınlarımız var gücüyle çalıştılar. AFAD, Kızılay, kolluk kuvvetlerimiz ve kurumlarımızın arama kurtarma ekiplerinin içerisinde bulunan kadınlarımız bir cana daha dokunmaya çalışırken ülkemizin her köşesindeki kadınlarımız deprem bölgesine yardım ulaştırmak için emek verdiler. Bu ruh İstiklal Harbi’nde cepheye mermi taşıyan analarımızla aynı ruhtur. Kadınlarımızın toplumumuz ve ülkemiz üzerindeki emekleri ayrı ayrı takdire şayandır.

AK Parti olarak 20 yılda her noktasında kadınlarımızla inşa ettiğimiz devlet yapımızı bundan sonrada desteklemeye ve güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda Afyonkarahisar’ımızda “Kadın Kooperatifleri” ve “Kadın Kültür Evleri” ile büyük işler başardık ve başarmaya devam edeceğiz.

Bu minvalde emeğiyle yarınlarımıza ışık olan sevgileriyle, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum.”dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti