Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2013 Sağlıklı bir yıl olsun

Bu haberin fotoğrafı yok
2013 Sağlıklı bir yıl olsun

Yeni yılı kutlayan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün, 2013 yılının daha sağlıklı, daha mutlu ve huzurlu bir toplum olmaya vesile olmasını, daha iyiye daha güzele doğru nice yeni yıllara ulaşabilmeyi diledi

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün, yeni yıl öncesi yaptığı açıklamada, son günleri yaşanan 2012 yılında, “Sağlıkta Dönüşüm Projesi” çerçevesinde, köklü değişikliklerin olduğunu belirtti.
Sağlıkta Dönüşüm projesinin bir parçası olarak Halk Sağlığı Müdürlüklerinin 2012 yılında, sağlığın geliştirilmesi ve korunmasına yönelik sağlık hizmeti sunmaya başladığını kaydeden Dr. Akgün; “Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak hizmete başladığımız 13 Nisan 2012’den itibaren; yeni yapılanma olmadan önceki çalışmaları aynı hız ve heyecanla devam ettirirken, halkımızın sağlığını korumaya yönelik yeni projeler geliştirip, basamak basamak uygulamaya koymaktayız.Bu projelerimizi uygulamaya koyarken; kurum ve kuruluşlarımızın ihtiyacı olan personel, malzeme, araç-gereç vb. ihtiyaçlarını da tamamlayarak;hizmet sunumunda aksama olmadan, tam manasıyla sunumunu sağlamaya çalışmaktayız. 2012 yılında projelerimizle ilgili personel eğitimlerimiz yanında, Afyonkarahisar halkına yönelik çeşitli etkinliklerde de bulunduk.Bunların çoğunu gerek yerel basınımız, gerek Müdürlüğümüze ait web sitesi aracılığıyla halkımızla paylaştık. 2013 yılında yapılanması tamamlanmış bir Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak, daha heyecanlı ve coşkulu bir şekilde, yeni ve güzel projelerle halkımızla buluşmayı diliyorum.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti