Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2018 yılında ev sahibi Afyon olacak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
2018 yılında ev sahibi Afyon olacak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Kadın Buluşması Sekreteryası Serap Öztürk Kütahya’da 11-12 Kasım tarihlerinde 11. Ege Kadın Buluşması gerçekleştirildiğini kaydetti.
“İçinde yaşadığımız bu günlerde kadına şiddetin arttığı, nüfus yasası ile medeni haklarımızın tırpanlandığı, 2010 yılında çıkarılan istihdam genelgesi ile kadınlara tanınmış olan sosyal hakların geri alındığı, kadınların yaşam hakkının teminatı olan 6284 sayılı şiddet yasasının kaldırılması için kampanyanın yürütüldüğü bu süreçte 11. Ege Kadın Buluşmasını gerçekleştirdik” diyen Öztürk, “Buluşmamız Ege Bölgesi’nin sekiz ilinden kadın örgütleri, sivil toplum kuruluşları, üniversitelerin kadın sorunları araştırma merkezleri, baroların kadın hakları merkez komisyonları ve meslek örgütlerinden katılan 147 temsilci ile 11-12 Kasım tarihlerinde Kütahya’da ÇYDD Tavşanlı Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir” şeklinde konuştu.
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü öncesinde 11. Ege Kadın Buluşması sonuç bildirgesi ile şiddete uğrayan her bir kadın için umut ışığı olacaklarını belirten Öztürk, “Biz kadınlar bu sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz. 2018 yılında 12. Ege Kadın Buluşması’nın ev sahipliğini Afyon ÇYDD olarak biz yapacağız. Basın olarak Afyonumuzun tanıtımında faydası olacağını düşündüğümüz bu ev sahipliğimizde yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü de kutluyoruz. Ege Kadın Buluşması bileşenleri ve Afyon ÇYDD olarak basına ve kamuoyuna saygılarımızı sunarız” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti