Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2023 ‘MXGP OF TURKEY’İN İLETİŞİM SPONSORU TÜRKSAT

Cumhurbaşkanlığı himayesinde 30 Ağustos 3 Eylül’de şehrimizde gerçekleştirilecek “Dünya Motokros Şampiyonası 2023 MXGP of TURKEY’ ve Afyon Motosiklet Festivali’ne iletişim sponsoru yine Türksat AŞ oldu.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde 30 Ağustos

 

Dünyanın en önemli motokrosçularının yarıştığı Dünya Motokros Şampiyonası Türkiye ayağına Türksat’tan iletişim desteği geldi. İmza törenine Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke katıldı.

Ankara’da Türksat AŞ.’de gerçekleşen ziyarette sponsorluk anlaşması imzalandı. Afyonkarahisar heyeti, Türksat AŞ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok tarafından ağırlandı. Dünya Motokros Şampiyonası 2023 MXGP of TURKEY Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 30 Ağustos 3 Eylül’de Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Türksat Ahmet Özsoy Binası Toplantı Salonu’nda, iletişim desteği anlaşmasının imza töreni yapıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar olarak önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Birlik ve beraberlik içinde Afyonkarahisar’ın gelişimi ve tanıtımı için Afyonkarahisar Valisi ve Milletvekilleri ile birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını aktaran Zeybek,  bu yıl da Türkiye ve Afyonkarahisar’a yakışır bir uluslararası organizasyonu dünyaya tanıtmanın haklı gururunu yaşayacaklarını kaydederek Türksat AŞ.’ye teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti