Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024 Survivor Hangi Ayda Başlıyor?

Merakla ve heyecanla beklenen Türk televizyonlarının en çok sevilen yarışma programı 2024 Survivor hangi ayda başlıyor, tarih netleşti mi? İşte yanıtlar.

Merakla ve heyecanla beklenen

2024 Survivor Hangi Ayda Başlıyor?

 

 

 

İzleyenleri ekran başına kitleyen Türk televizyonlarının en çok sevilen yarışma programı 2024 Survivor için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı’nın bir fenomene dönüştürdüğü başarılı kariyerindeki şüphesiz en ikon işlerden biri olan Survivor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Uzun bekleyişin ardından programın tutkunları için 2024 Survivor hangi ayda başlıyor, tarih netleşti mi soruları da her zamankinden daha yüksek sesle duyulur oldu. Peki yanıtlar nasıl? Bekleyiş ne zaman son bulacak, 2024 Survivor hangi ayda başlıyor, tarih netleşti mi? İşte merak edilen tüm soruların ayrıntılı yanıtları.

 

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programları arasında gösterilen Survivor’da yayın tarihi yaklaşıyor. Her yılın son aylarında programın meraklıları tarafından çok iyi bilinir ki Survivor, çekimlerin gerçekleştirileceği tropik bölgelerden dolayı kış aylarında başlar. Tropik adalarda güneş en yakıcı noktasındayken Türkiye’de kar yağıyordur, soğuk hava dalgaları bir oraya bir buraya hareket halindedir. Ancak şu da çok iyi bilinir ki Survivor’ın yarattığı heyecan kasırgası özellikle akşam saatlerine renk katar. Peki büyük heyecan için o tarih belli oldu mu, 2024 Survivor hangi ayda başlıyor?

 

Önceki yıllarda Şubat sonu başladığı bilinen Survivor, bu yıl bir sürpriz yapacak gibi. Zira ilk bilgiler yarışma programı için ilk yayın tarihinin daha erken bir dönemde olabileceğine işaret ediyor. En nihayetinde heyecanla beklenen program için 2024 tarihi de yavaş yavaş netleşiyor.

 

Survivor 2024 tarihi netleşiyor

 

All Star formatıyla başlayacak olan program, önceki yıllardaki yarışmalarda başarı kazanmış ya da karakterleriyle ön planda yer almayı başarmış birçok ismi ağırlayacak. Bazı kült isimlerin yanı sıra Survivor 2024 yarışmacıları arasında ekranların tanınmış yüzleri de olacak. Bu isimleri, Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlaması da yakın. En çok merak edilen soru ise Survivor 2024 yayın tarihi şüphesiz. 2024 Survivor hangi ayda başlıyor sorusunun yanıtı, bu kapsamdaki göstergelere bakılırsa Ocak ayı olacak. 2024’ün ilk ayında yayınlarına başlanacak Survivor 2024’ün. Şimdilik kesin olmasa da bilgiler bu yönde. Ve merak edilen diğer soru: Survivor 2024 kadrosu kimlerden oluşacak?

 

Survivor 2024 kadrosu belli oluyor

 

Survivor 2024 kadrosu tam bir All Star! Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Furkan Kızılay, Ersin Korkut, Hakan Hatipoğlu, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Poyraz Yiğit, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço, Seda Ocak, Sahra Işık, yüksek ihtimalle katılacak isimler. Çoğu fanlara sahip olan isimler arasında Turabi oldukça öne çıkıyor. Nefise Karatay, Nagihan Karadere, Hakan Hatipoğlu, Damla Can, Ogeday Girişken her biri apayrı yönleri ile iz bırakan ve dikkate değer karakterler şüphesiz.

 

Survivor 2024 All Star’da akıllardaki diğer soru!

 

Survivor, bu sene gerçek anlamda bir All Star görünümünde olsa da yarışmacıların ilerlemiş yaşı konusu eleştiri topluyor.

Bu bağlamda özellikle performans tarafında izleyenleri nelerin beklediği sorusu yanıtını bekliyor, diğer yandan her biri artık ekranın ve yarışmanın deneyimli yüzleri olduğu için özellikle koordinasyon, sohbetler ve ‘skandallar’ noktasında beklentilerin karşılanma ihtimali hayli yüksek.