Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“2024’de Önlem Alınmazsa Daha Zor Günler Kapıda”

İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, yeni yılda önlem alınmazsa daha zor günlerin kapıda olduğunu belirterek, 2024 yılının Türk Milleti adına güzel bir yıl olmasını diledi.

İYİ Parti Milletvekili Av.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

2023 yılının Türk Milleti adına zor bir yıl olduğunu dile getiren Milletvekili Olgun, yeni yılın Türk milleti adına güzel bir yıl olması temennisinde bulundu. Olgun, “Milletimizin ekonomik sıkıntılarının had safhaya çıktığı ancak iktidarın bu sıkıntıları bırakın çözmeyi, dile bile getirmediği bir yılı geride bıraktık. Yeni yılda önlem alınmazsa daha zor günlerin beklediğini görmemek için kör olmak gerekir. 2024 yılının milletimiz adına güzel bir yıl olmasını diliyorum. İnsanımızın kutuplaştırılmadığı, emeklimizin hak ettiği bir yaşam biçimine kavuşturulmasını, gençlerimizin gerçek anlamda bir eğitim almalarını, yüce Türk Milletimizin huzur, kardeşlik ve barış içerisinde bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti