Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“24 Haziran’da Cumhuriyetin istikbali, milletin istiklali oylanacak”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda
“24 Haziran’da Cumhuriyetin istikbali, milletin istiklali oylanacak”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mustafa Özkan, Cumhur İttifakı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalini pırıl pırıl aydınlatacağını ifade etti.
Sözlerine kendisini tanıtarak başlayan Özkan, “1963 yılında Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde doğdum. Özel sektörde 24 yıllık hizmetimin ardından 2009 yılında emekliye ayrıldım. Halen Dazkırı ilçesi ve civarında mahalli ses sanatçısı olarak sanat icra etmekteyim. Gençlik yıllarımda Dazkırı Ülkü Ocaklarında yetişmiş bir kardeşinizim. Dazkırı ilçemizin kalkınması ve büyümesi için çeşitli sivil toplum kuruluşları ve derneklerin yönetim kurullarında aktif rol aldım. Evli ve 2 çocuk babasıyım” dedi.
“MİLLET İSTİKLALİ OYLANACAK”
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde MHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunduğunu belirten Özkan, “Partimiz 24 Haziran seçimlerine yasal ve meşru bir temeli olan Cumhur İttifakı’nın ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin kader seçimlerine mührünü vurup desteğini aldığı millet iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalini pırıl pırıl aydınlatacaktır. 24 Haziran’da Cumhuriyetin İstikbali, Milletin İstiklali oylanacaktır. Güvencemiz, güç kaynağımız aziz milletimizdir. Himaye ve yardım ise Cenab-ı Allah’tandır” ifadesine yer verdi.
“TECRÜBELERİMİ ÜLKEM,
PARTİM VE İLİMİZ İÇİN
HARCAMAK İSTİYORUM”
Tecrübelerini önce Türkiye, sonrasında MHP ve Afyonkarahisar için harcamak istediğine dikkat çeken Özkan “Önümüzdeki çok önemli süreçte tecrübelerimi ülkemiz, partimiz ve ilimiz için harcamak istiyorum. Bu heyecanla ülkem ve partim için değil elimi, gövdemi bile taşın altına koymaya hazırım ve bu konuda kararlıyım. Bu duygu ve düşüncelerle aday adayı olan dava arkadaşlarıma 24 Haziran seçimlerinde üstün başarılar diliyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Bu kutlu yolda Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti