Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“3 yıl içinde doğalgazsız ilçe-belde kalmayacak”

Enerji Bakanı Dönmez 3

Enerji Bakanı Dönmez 3 yıl içinde Afyon’da doğalgazın ulaşmadığı belde ya da ilçenin kalmayacağını açıkladı

 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ataköy ve Kanlıca Mahallesi’ne kurulan gönül sofrasında iftarını açtı.
İftar programına Valimiz Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Benol Kaplan, Murat Öner ve il müdürleri katılım sağladı.
AFYONKARAHİSAR’A
4.1 MİLYARLIK YATIRIM
Yemek programı sonrası açıklamalarda bulunan Bakanı Fatih Dönmez Afyonkarahisar’a müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek hitabına başlayan Bakan Fatih Dönmez; “Afyonkarahisar’ın bizim nazarımızda çok farklı değeri ve kıymeti var. Bu kadim şehir, hem yer altı hem de yer üstü zenginlikleri açısından bu bölgenin son yıllarda yıldızı parlayan kentlerimizden birisi. Afyonumuz sadece Türkiye’deki iç pazara hitap eden ürünleriyle değil dışarıya da ihraç edebilecek kalite ve miktarda kapasite ve potansiyele sahip. İnşallah bunun sayısı ve miktarı giderek artacak. Son 20 yılda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı olarak Afyonkarahisar’a 4.1 milyar liralık yatırım yapmışız, yatırımlarımız devam edecek. Belediye Başkanlarımız ve kentimizin temsilcileriyle bir araya geldik. Bize aktarılan sorunları not ettik en kısa sürede bu sorunları çözeceğiz” dedi.
BAKAN’DAN HER İLÇE VE BELDEYE DOĞALGAZ MÜJDESİ
Afyonkarahisar’da doğalgazı olmayan ilçe ve beldenin kalmayacağını müjdeleyen Bakanı Fatih Dönmez, 3 yıl içerisinde doğalgazın ilçe ve beldelere geleceğini duyurdu. Bakanımız Fatih Dönmez; “Doğalgazı nasıl 2007’de ilk defa Afyon’a AK Parti hükümeti getirdiyse bundan sonra da bize düşen görev Afyon’un her ilçesinde ve beldesinde doğalgazı yaygınlaştırmak. Bununla ilgili talimatlarımızı verdik, planlamalarımız devam ediyor. En kısa sürede doğalgazı olmayan belde ve ilçelerimize doğalgazın konforunu ulaştırmış olacağız” diye konuştu.
İftar programı ardından Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Bakanımız Fatih Dönmez termal bir otelde düzenlenen toplantıya katılım sağladı. Önemli toplantı ardından heyet, Zafer Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere iştirak ederek Afyonkarahisar halkıyla buluştu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti