Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Ülkücüler İçin Özel Şehir

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ege Bölge Sorumlusu Abdullah Yüksel, Afyonkarahisar’ın özel ve güzel bir şehir olduğunu, şehirden ayrılan her ülkücünün Afyonkarahisar’a özleyeceğini garanti ettiğini söyledi.

Ülkü Ocakları Genel Başkan

Afyon ülkücüler için özel bir şehir

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda nöbet değişimi töreninde konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ege Bölge Sorumlusu Abdullah Yüksel, Afyonkarahisar’ın kendisi için özel bir şehir olduğunu belirtti.

Afyon ülkücüler için özel bir şehir
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ege Bölge Sorumlusu Abdullah Yüksel, Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın selamını ileterek konuşmasına başladı. Afyonkarahisar Ülkü Ocakları’nda bir bayrak değişimi yaşandığını belirten Yüksel, “Afyonkarahisar’da yeni Ocak Başkanımız Mesut Çetinkaya’nın atamasını yapmak için toplandık. Oğuz Kağan Diler Başkanımızın görevini, nöbetini gurur ve şuurla teslim edeceğiz. Afyonkarahisar benim için önemli bir şehirdir. Afyonkarahisar benim ikinci bir memleketim gibi. Afyonkarahisar’a 2007 yılında gelmiştim. O günlerdeki arkadaşlarımla yine karşılaştım. Bu nedenle çok mutluyum. Allah bana öyle bir görev nasip etti ki bugün teşkilatçılık yapmış olduğum bir ile İl Ocak Başkanı atamak nasip oldu. Bunun da ayrıca bir gururuyla Afyonkarahisar’a geldim. Oğuz Kağan Diler Ocak Başkanı kardeşim iken bir diğer kardeşim Mesut Çetinkaya’yı Ocak Başkanı atayacağım. Her ikisiyle de zamanında görev yaptık. Afyonkarahisar her iki Ocak Başkanımızla omuz omuza beraber görev yaptığımız bir şehir. Afyonkarahisar benim için kutsal bir şehirdir. Çocukluğumun geçtiği bir şehirdir. Afyonkarahisar’ın her sokağında, her caddesinde anılarım vardır. Öğrenci arkadaşlarımızla burada birarada olduk. Öğrenci kardeşlerimize şunu söylemek isterim. İnanın Afyon’dan gittiğinizde bu şehri özleyeceğinizi ben garanti ediyorum. Duygularım çok yoğun anlatmakla ifade edilmez.” dedi.

Afyon ülkücüler için özel bir şehir

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti