Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Cumhuriyeti, 2. Yüzyılında Gençlerle Lider Ülke Olacak

AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Yurdunuseven, “Atatürk’ün emanet ettiği gelecek gençlerin omuzlarında yükselecek. Ülkemizi cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yine gençlerle lider ülke konumuna getireceğiz.” dedi.

AK Parti Milletvekili Av.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
“TÜRKİYE YİNE GENÇLERLE LİDER ÜLKE OLACAK”
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Milletvekili Yurdunuseven, Atatürk’ün önderliğinde gençlerle kazanılan vatan topraklarının yine Cumhuriyetin ikinci yüzyılında da gençlerle lider ülke konumuna getirileceğini kaydetti. Yurdunuseven, “Ecdat canlarını vatan için siper ederek, sıkıntı ve yokluk içinde büyük özverilerle kurduğu Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet etmiştir. Bu değerli emaneti korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak adına görev ve sorumluluk almaktan asla kaçınmamalıyız. Samsun’da başlayan bağımsızlık yürüyüşümüz, aziz milletimizin azim ve gayretleriyle hedefine ulaşmış, istiklal mücadelemiz zaferle sonuçlanmış, eşsiz bir mücadele sonunda, Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. İstiklal mücadelesinin başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs’ın aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, gençlerimize duyulan güvenin ve onlara düşen büyük sorumluluğun da göstergesidir. Vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, siz geleceğimiz olan gençlerimize emanettir. Bu emaneti korumak, daha da yüceltmek, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak için sizlere büyük görev düşmektedir. Değerli gençlerimizin, ideallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, ahlaklı, özgüvenli bireyler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur.” dedi.
“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZDİR”
Milletvekili Yurdunuseven, sözlerini şöyle tamamladı: “Gençlerimiz ülkemizin geleceğinde söz sahibi olduğunda özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalılar. Gençlerimize güveniyoruz, sizleri seviyoruz, geleceğimizin teminatı siz gençlersiniz. 15 Temmuz Hain darbe girişiminde gençlerimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan bu aziz vatanımızı sokaklara inip tanklara göğsünü siper ederek nasıl savunduğunu hep birlikte tüm dünyaya gösterdik. Ecdadımızın emanet ettiği gelecek yine gençlerimizin omuzlarında yükselecek. 15 yaşında vatan müdafaası için seve seve şehit olan ecdadımıza yaraşır bir şekilde ikinci yüzyılda da ülkemizi teknolojiden üretime kadar birçok alanda lider ülke konumuna gençlerimizle birlikte getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.”