Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkü Ocağı Makam Değil Görevdir, Ülkücüler Kardeştir

Ülkü Ocaklarının yeni Başkanı Mesut Çetinkaya, “Ülkü Ocağı bizim için bir makam değil, görevdir. Biz bu bilinçle hareket edeceğiz. Tüm ülküdaşlarımız bizim kardeşimizdir.” dedi.

Ülkü Ocaklarının yeni Başkanı

Ülkü Ocaklarının yeni Başkanı Mesut Çetinkaya
Ülkü Ocaklarının yeni Başkanı Mesut Çetinkaya, bir makam ya da mevkiye değil, Ocak Başkanlığı atamasıyla bir göreve geldiğini belirtti. Çetinkaya, “Ülkü Ocağı bizim için bir makam değil, görevdir. Biz bu bilinçle hareket edeceğiz. Tüm ülküdaşlarımız bizim kardeşimizdir.” dedi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, bayrağı Mesut Çetinkaya’ya devretti.
DİLER: HER ZAMAN OCAĞIN VE TEŞKİLATIN EMRİNDEYİM
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları eski Başkanı Oğuz Kağan Diler, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ege Bölge Sorumlusu Abdullah Yüksel’in nöbet değişimi törenini şereflendirdiğini belirtti. Afyon Ülkü Ocakları teşkilatında Abdullah Yüksel’in her zaman farklı bir yeri olduğunu ifade eden Oğuz Kağan Diler, Yüksel’in varlığının daim olmasını diledi. Diler, “Şanla, şerefle yaklaşık üç yıla yakın sürede Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüttüm. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım ve sizin de desteğinizle Ocak Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu vesile ile İlçe Ocak Başkanlarıma, üniversite teşkilatıma, orta öğretim teşkilatıma, ocak yönetimime ve benimle omuz omuza mücadele eden kardeşlerime teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Allah hepsinden razı olsun. Sağ olsunlar, var olsunlar. Biz ülkücü doğduk. Allah nasip ederse son nefesimizi de ülkücü olarak vereceğiz. Biz bir makam, bir mevki beklemeksizin bu teşkilatın, bu Ocağın, Ocak Başkanımızın her zaman emrindeyiz. Rabbim hayırlı etsin.” dedi.
ÇETİNKAYA: OCAK MAKAM DEĞİL GÖREVDİR, ÜLKÜCÜLER KARDEŞTİR
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Mesut Çetinkaya, yaklaşık 3 yıl boyunca Oğuz Kağan Diler’in şerefle yürüttüğü görevi devir almaktan gurur duyduğun belirtti. Çetinkaya, “Oğuz Kağan Başkanımızın şanla şerefle yürüttüğü görevi, omuzlarındaki yükü biz devir aldık. Ülkü Ocağı bizim için bir makam değil, görevdir. Biz bu bilinçle hareket edeceğiz. Tüm ülküdaşlarımız bizim kardeşimizdir. Hiç kimse kendisini ötelenmiş görevi bitmiş hissetmezin. Ülkücülük son nefesi verinceye kadar görevin bitmemesini gerektirir. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Ben Oğuz Kağan Başkanım vesilesiyle benden önce Afyonkarahisar’da Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış tüm arkadaşlarıma hürmetlerimi, teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de Allah bizim yar ve yardımcımız olsun. Tüm ülküdaşlarımın desteğini her türlü bekliyorum. Ülküdaşlarımın her zaman yanımda olmasını isterim.” diye konuştu.

Ülkü Ocaklarının yeni Başkanı Mesut Çetinkaya

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti