Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3600 öğretmene hediye verildi – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,
3600 öğretmene hediye verildi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar’da görev yapan öğretmenleri her yıl olduğu gibi bu yılda unutmadı. Başkan Çoban’ın talimatıyla yaklaşık iki ay önce; istikbalimizin mimarı öğretmenlerimiz için bir çalışma başlatan Afyonkarahisar Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden öğretmenlerin isimlerini aldı.
Görevlendirilen belediye personeli 23 Kasım Cuma günü okulları tek tek ziyaret ederek Başkan Çoban’ın selam ve tebriklerini iletti ve ‘Öğretmenler Günü’ne’ özel erkek öğretmenlere kravat, kadın öğretmenlere takı seti hediye edildi. Başkan Çoban ise Hacı Sultan Hüsnü Ulu İmam-Hatip Ortaokulu ve Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlere hediyelerini bizzat kendisi verdi.
Hediyelerini teslim alan öğretmenler, Başkan Çoban’ın kendilerini sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde değil, hiçbir zaman unutmadığını söylediler. Eğitim camiası olarak Başkan Çoban’ın desteğini arkalarında hissettiklerini söyleyen öğretmenler; Afyonkarahisar’da eğitim kalitesinin artması için büyük çaba içerisinde olduğunu ifade ederek kendisine teşekkür ettiler.