Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3×3 basketbol müsabakaları Park Afyon’da

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun her
3x3 basketbol müsabakaları Park Afyon’da

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun her sene düzenli olarak gerçekleştirdiği 3×3 turnuvası bu senede yapılacak. Önceki senelerde de Afyonkarahisar etapları Afium Outlet’te düzenlenirken bu sene de yapılacak olan 3×3 turnuvası Park Afyon AVM’de yapılacak.
Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilciliği koordinesinde Afyonkarahisar Belediyesi işbirliği ile organize edilen turnuvada, gençliğe basketbolu sevdirme hedefleniyor. Büyük Erkekler kategorisinde birinci olan takım, TBF 3X3 Türkiye Turu 2016 Finali’ne katılmaya hak kazanacak.
BAŞVURU SONRASINDA EVRAKLAR İL
TEMSİLCİĞİNE TESLİM EDİLECEK
Turnuvaya katılmak isteyenler, 3x3planet.com üzerinden kayıt yaptırmaları ve takım başvuru formu ile tescil başvuru formunu doldurarak, Basketbol İl Temsilciliği’ne teslim etmeleri gerekiyor. İnternet kaydını yapmış olan katılımcılar evraklarını teslim etmemeleri durumunda turnuva dışında kalacak.
“AFYON’DA BASKETBOLA İLGİ ARTIYOR”
Afyonkarahisar’da yapılacak olan turnuva hakkında bilgi veren Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcilsi Feyzullah Demirkale, Afyonkarahisar’da basketbola olan ilgi günden güne artmaya devam ettiğini söyledi. Demirkale, “Burada hedeflenen gençlerimize de basketbol sevgisini aşılamak. Afyonkarahisar ve çevresinde bu spora meraklı olan herkesi turnuvaya bekliyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)