Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Adil hizmet vermek benim namus borcum”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye
“Adil hizmet vermek benim namus borcum”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Fatih ve Eşrefpaşa Mahallelerini kapsayan seçim bürosunun açılışında mahalle sakinlerine hitap etti.
“HİZMET İÇİN GÜZEL
 BİR YOLA ÇIKTIK”
Salar beldesinde ani gelişen program nedeniyle seçim büro açılış programına rötarlı katıldığını belirten İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak vatandaştan helallik istedi. Afyonkarahisar’a hizmet amacıyla güzel bir yola vatandaşla birlikte çıktığını söyleyen Koçak, “Bu yola insanlarımızı layık olduğu yere taşımak için çıktık. Afyonkarahisarımızı sadece bölgede ve Türkiye de değil Avrupa da ve dünyada şehirlerarası rekabette iyi bir noktaya taşıyabilmek için bu yola çıktık. Bunun için can hıraş çalışıp Allah’ın izniyle birlikte başaracağız.” dedi.
“GÖNÜLLERİ VE ŞEHRİ
İMAR EDECEĞİZ”
İlkokuldan üniversiteye kadar dar gelirli bir emekli imam çocuğu olarak çıktığı yolda Afyonkarahisar’ın hep yanında durduğunu belirten Koçak, “Biz bu Afyonkarahisar’a ve halkına minnet borçluyuz. Aldığımız hiçbir makam ve koltuğu kendimize kibir makamı yapmadık. Aldığımız tüm makamları millete hizmet makamı yaptık. Tüm kapılarımızı millete daima açtık. Gönlümüzü ve telefonumuzu da açtık. Biz 30 yıl önce çıktığımız bu yolda heyecanımızı kaybetmedik. Gönülleri de Afyonkarahisarımızı da imar edeceğiz. Milletin tebessümü ile huzurla yaşadığı bir şehir kurarken yanımızda ki en az Eskişehir kadar gelişmiş, kudretli, ekonomisi büyük, evlerden iş diye bağıranlar değil aşımız var gel paylaşalım diyen bir Afyonkarahisar inşa edeceğiz.” diye konuştu.
“TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL
ŞEHRİNİ KURACAĞIZ”
Şehir insanı ile istişare ederek “Ben yaptım oldu” anlayışı ile Belediye’yi asla yönetmeyeceklerini ifade eden Koçak, “İnsanımızla birlikte Afyonkarahisar’ı adım adım layık olduğu yere taşıyacağız. Bu memleket her şeyin en güzeline layıktır. İnsanımız da Allah’ın izniyle hizmetin en güzeline layıktır. Eğer iktidara para gelip muhalefete para gelmemiş olsaydı komşu il Eskişehir’in bugün bizim bir köyümüzden farkı olmaması gerekirdi. İnşallah biz Eskişehir kadar güzel bir şehri Afyonkarahisar’a hediye edeceğiz. Bizim için hedef Eskişehir veya başka bir vilayet değil. Biz Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birini kurmaya talibiz. İnsanımızla birlikte Allah’ın izniyle bunu başaracağız.” şeklinde konuştu.
“KARDEŞLİĞİ
ERKEKÇE HAYKIRACAĞIM”
“Bazı yerlerde şunu duyuyorum. Alt tarafı Afyonkarahisar’a bir Belediye Başkanı bir şehir emini seçeceksiniz. Yani bu sade ve basit bir olay” diyen Koçak şöyle konuştu: “Bu kadar basit bir olayı milletin kullanacağı tercihi sanki bir din iman meselesi haline vatan millet meselesi haline dönüştürmek gibi siyasi bir söylem içerisine taşıyorlar. Hiç endişe etmesinler çocukluğumdan beri vatanıma milletime devletime ne kadar sadakatle davranmışsam en ufacık bir yerde bu millete ve devlete sadakatsizlik yapan birisi olduğunda hemen sesimi yükseltmişsem hiç kimse endişe etmesin. Türkiye’nin bölünmezliğini, milletin kardeşliğini, vatanın bölünmezliğini erkekçe haykıracak Bir Başkan geliyor Allah’ın izniyle.” Koçak’ın sözleri sıkça “Başkan millet omuz omuza” sloganlarıyla kesildi.
“HERKESE ADİL HİZMET VERECEĞİM”
“Kim hangi partiye oy verirse versin hain değildir, din düşmanı değildir, aynı dinin mensubu ve benim kardeşimdir” anlayışı ile hizmet edeceğini belirten Koçak şunları söyledi: “Biz araçları amaç edinemeyiz. Siyaset nedir? Bugün gelir yarın gider. Liderler nedir? Bugün vardır yarın giderler. Dün Demirel, Ecevit, Özal, Menderes, Celal Bayar, İnönü, Alparslan Türkeş, Erbakan Hoca vardı. Bugün hepsi rahmeti rahmana kavuştu. Yarın bizlerde gideceğiz. Arkada adam gibi birleşmiş, kucaklaşmış bir Türkiye inşa etmedikten, Müslümanların kardeşliğini tesis etmedikten sonra, Türkiye’de Müslümanları kardeşçe birleştirmedikten sonra Türkiye de ümmeti birleştirmek hayal olur. Onun için önce mahalle mahalle birleşeceğiz. Şehir şehir birleşip biz kardeşliğimizi bütün Türkiye ve dünyaya haykıracağız. Biz Müslümanların aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup aynı anayasaya tabi olan herkesin kardeşliğine, eşit vatandaşlığına inanıyoruz. Adam gibi adaletlice hepsine hizmet vermek benim şeref ve namus borcumdur.” Program seçim bürosu açılış kurdelesinin kesilmesiyle tamamlandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti