Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afgan’ın evini polis gibi basıp, parlak taşını aldılar

Afyonkarahisar’da yaşayan Afgan uyruklu

Afyonkarahisar’da yaşayan Afgan uyruklu şahsın evini polis kılığında basarak evde bulunan parlak taşı gasp eden 5 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi aranıyor.

9 Nisan günü günü saat 13:15 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi No:29 kat:7 sayılı adreste 26 yaşındaki Afganistan doğumlu M.N.G. isimli şahsa karşı gerçekleşen Nitelikli Yağma olayıyla ilgili olarak yakalanarak göz altına alınan 5 kişi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla karışıp yakalanan ve firari olan şüpheli şahıslarla ilgili 6 ayrı adres, 1 iş yeri ve suça konu 2 araçta yapılan aramalarda olayın şüphelilerinden olan 38 yaşındaki A.T. isimli şahsın Zafer Mahallesi Sakarya Caddesi’ndeki adresinde yapılan aramada ikametin çatı katında sarılı vaziyette bulunan halılardan bir tanesinin iç kısmında 6 parça halinde suça konu şeffaf renkli değerli olarak tabir edilen taş, 3 ayrı pakette az miktarlarda kenevir tohumu, 1 ayrı pakette içimlik esrar, 3 adet metanfetamin içmeye yarayan düzenek ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde 5 şahsın yapılan sorgulamasında A.T. ve F.K. isimli şahıslar konu hakkında bilgi ve görgülerinin olmadığını beyan ettiler.

Şüpheli şahıslardan C.B., A.N. ve M.N  isimli şahıslar yapılan sorgulamalarında konuyu doğruladılar. Bu şahıslar Afganistan uyruklu A.H.T. İsimli şahsın ikamete diğer şüpheli şahıslardan önce girerek ikameti kolaçan ettiğini, olayı gerçekleştirmeden bir gün önce akşam saatlerinde plan yaptıklarını, polis yeleği ve kelepçeyi F.K.’nin temin ettiğini, olaya konu suç aleti silahın oyuncak silah olduğunu ve C.B.’nin yanında olduğunu, müşteki şahsın ikametine girerek şahsı ters kelepçe yaparak yere yatırdıklarını, ikametinde arama yaptıklarını, müşteki şahıstan herhangi bir para almadıkları, şeffaf renkli değerli taşı F.K.’nun aldığını anlattılar.  Olaya karışan firari 2 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Yağma olayından Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen C.B., F.K., A.N., M.N. ve A.T. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti