Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFİKAD 2 yıllık projeyi tamamladı

Bu haberin fotoğrafı yok

AFİKAD’ın Proje Koordinatörü olduğu “AB Erasmus” + “Dreamy m Learning El İşleri” projesi için 2 yıl sürdürülen çalışmaları dün yapılan Final Toplantısı ile tamamlandı. Proje sayesinde iş kurmak isteyen ya da dijital becerisini geliştirmek isteyen herkes, bu süreci izleyerek, öğrenme modülleriyle her yerde ve her zaman eğitim imkânı bulabilecek

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Başkanı Samiye Hancıoğlu, dün DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar’da gerçekleştirdikleri “AB Erasmus + “Dreamy m Learning El İşleri” Projesinin kapanış toplantısı hakkında Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgi verdi.
“AFİKAD 2 ÇOĞALTICI ÇALIŞMA ve
1 KONFERANS DÜZENLEDİ”
AFİKAD Başkanı Samiye Hancıoğlu, 2017 yılı Aralık ayında başlayan “AB Erasmus + “Dreamy m Learning El İşleri” için uğraşan kadınların evlerinden çalışmaya başlamaları için mobil uygulama projesinin açılış toplantısına ev sahipliği yaptıklarını hatırlattı. Hancıoğlu, “Proje Koordinatörü Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği ev sahipliğinde 15-16 Şubat 2018 tarihinde Afyonkarahisar’da gerçekleşmiştir. Bu toplantıyı Fransa, Yunanistan, Slovenya ve Polonya’daki toplantılar izlemiştir. Bu süreçte, farklı platformlarda projenin tanıtımı yapılmış, 13 çoğaltıcı etkinlik gerçekleştirilmiştir. AFİKAD 2 çoğaltıcı etkinlik ve 1 konferans ile Afyonkarahisar’da proje hedef grubundaki kadınlara, ilgili kurum yetkili ve uzmanlarına, proje ile ilgili sivil toplum kuruluşlarına projeyi tanıtmıştır. Bu etkinliklerde katılımcıların proje hakkındaki görüşleri ve önerileri proje fikri çıktılarının hazırlanmasında başvurulmak üzere alınmıştır.” dedi.
“KİTAP VE MOBİL
UYGULAMALAR REHBERLİK EDECEK”
İki yıl süren çalışmalar sonucunda El Kitabı ve Eğitim Modülleri kitapçıklarının Fransızca, İngilizce, Lehçe, Slovence, Türkçe olarak hazırlandığını aktaran Hancıoğlu, “Kitapların yanı sıra İOS ve Android işlemci mobil cihazlarda kullanılmak üzere hazırlanan mobil uygulamaya 5 dilde erişilebilmektedir. Bu uygulama Google Play ve App Store’dan indirilerek kullanılabileceği gibi, web ara yüzüyle bilgisayarda da kullanılabilir. Bu kitaplar ve mobil uygulamalar eli işi ile uğraşan ya da kendi işini kurmak isteyen herkese rehberlik edebilecektir. İşini kurmak isteyen ya da dijital becerisini geliştirmek isteyen herkes, bu süreci adım adım takip ederek, öğrenme modülleriyle her yerde ve her zaman eğitim imkânına kavuşacaktır.” diye konuştu.
“YABANCI ORTAKLARA
FRİG VADİSİ GEZDİRİLECEK”
İki yıllık çalışma süreci sonunda projenin Final Toplantısını, proje ortağı ülkelerden gelen katılımcılarla dün ve bugün gerçekleştirdiklerini belirten Hancıoğlu şöyle konuştu:
“Final Toplantısında proje hakkında genel bir değerlendirme yapılmış, projenin geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur. İki günlük toplantı sonrasında proje ortağı ülkelerden gelen katılımcılara Afyonkarahisar ilini tanıtmak üzere Frig Vadisi gezisi düzenledik.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti