Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFİKAD’ın Düzenlediği Ekonomi Paneli İlgi Gördü

AFİKAD tarafından Yatırım Finansman Menkul Değerler işbirliğiyle “Ekonomide ve Borsada 2024 Yılı Beklentileri paneli düzenlendi. Panele yoğun ilgi gösterildiği gözlendi.

AFİKAD tarafından Yatırım Finansman

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği, (AFİKAD) Yatırım Finansman Menkul Değerler işbirliği ve ATSO’nun ev sahipliğinde “Ekonomide ve Borsada 2024 Yılı Beklentileri” konulu panel 16 Şubat 2024 Cuma akşamı gerçekleştirildi.
SERTESER, AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI
Panel programının açış konuşmasını ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, yaptı. Serteser’in ardından AFİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Samiye Hancıoğlu, katılımcılara hitap etti. Hancıoğlu, “Davetimizi kabul etme nezaketi gösteren Yatırım Finansman Menkul Değerler Direktörü Dr. Nuri Sevgen ve Ekonomik Araştırmalar Müdürü Erol Gürcan’a, panelimize ev sahipliği yapan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve personeline ve panelimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Verimli, keyifli ve yoğun ilgiyle geçen panelimiz, 2024 yılının ilk etkinliği olup, etkinliklerimiz yeni konu ve konuklarla devam edecektir.” dedi.

AFİKAD’ın Düzenlediği Ekonomi Paneli İlgi Gördü
PANEL İKİ OTURUMDA YAPILDI
Panelin birinci oturumunda, Yatırım Finansman Menkul Değerler Ekonomik Araştırmalar Müdürü Erol Gürcan, “Dünya ve Türkiye Ekonomisine Bakış” başlığı ile 2024 yılındaki ekonomik görünüm, beklentiler, dünya ve ülke ekonomisi hakkında istatistikî ve güncel bilgiler aktardı. Panelin ikinci oturumunda, Yatırım Finansman Menkul Değerler Direktörü Dr. Nuri Sevgen Piyasalara Bakış başlığı ile 2024 yılında piyasaların görünümü, piyasa trendleri konularında değerlendirmeler yapıldı. Yoğun katılımın olduğu gözlenen panel, soru-cevap bölümünün ardından plaket takdimiyle tamamlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti