Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ Kafe Restoran hizmete açıldı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bünyesinde hizmete alınan AFSÜ Kafe Restoran’ın açılış töreni dün akşam üzeri gerçekleştirildi

Davetlilerin klasik müzik eşliğinde karşılandığı AFSÜ Kafe Restoran açılış törenine yoğun ilgi gösterildi.
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş açılış töreninde yaptığı bilgilendirmede AFSÜ Kafe Restoran’ın kendi fırınında özenle ve hijyenik hazırlanan tatların vatandaştan hastane çalışanlarına, hasta yakınlarına, öğrenciden öğretim görevlilerine kadar her kesime hizmet vereceğini dile getirdi. Okumuş, kaliteli lezzetlerin makul fiyatlarla ve güler yüzle satışa sunulduğunu sözlerine ekledi.
AFSÜ Kafe Restoran’ın açılış kurdelesini Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve beraberindekiler kesti. Açılışın ardından AFSÜ Kafe Restoran gezildi. Açılış törenine; Eroğlu’nun yanı sıra Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. İbrahim Yurdunuseven, Av. Ali Özkaya, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz ve çok sayıda kişi katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti