Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’lü öğrenciler minik canlarla sevgilerini paylaştı

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

AFSÜ öğrencileri sokak hayvanları konusunda sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Genç Yeşilay Topluluğu tarafından yurt genelindeki paydaş topluluklarla birlikte düzenlenen “Minik Canlarımıza Sevgi Katmaya Var Mısın?” başlıklı etkinlikte, öğrenciler üç gün boyunca evlerinin önüne bir kap mama ve bir kap su koyarak sokak hayvanlarını besledi.
Küresel iklim değişikliği dolayısıyla yaşanan kuraklığın sokak hayvanlarını da mağdur ettiğine dikkat çeken öğrenciler, bu etkinlikle “minik canlar” için ufak da olsa bir yarar sağlamayı ve kamuoyunun dikkatini çekmeyi hedeflediklerini söyledi. Öğrencilerin sosyal medya hesaplarında etkinliğe katıldıklarını gösteren fotoğrafları paylaşarak konuyu yaygınlaştırdığı etkinlik, vatandaşların takdirini topladı. >> Burak AYDIN’ın Haberi