Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Belediyesi EDS kurulum ve işletme işini ihale edecek

Afyonkarahisar Belediyesi (KGYS-EDS) Kurulumu

Afyonkarahisar Belediyesi (KGYS-EDS) Kurulumu ve 7 yıl süre ile işlettirilmesi işini 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35. maddesinin a bendine göre kapalı teklif usulü ile ihale edecek.

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Afyonkarahisar Belediyesi Elektronik Denetleme Sistemlerinin (KGYS-EDS) Kurulumu ve 7 yıl süre ile işlettirilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35. maddesinin a bendine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir. Sistem tasarruf hakkı Afyonkarahisar Belediyesine ait Belediye mücavir alan sınırları içerisinde kalan karayollarında can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışını temin etmek üzere kullanılacak.  Elektronik Denetleme Sistemlerinin, EDS Komisyon Raporunda ve KMZ dosyalarında belirtilen 4 noktada ortalama hız ihlal tespit sistemi, 4 noktada(yönde) kırmızı ışık ihlal tespit sistemi, 5 noktada park ihlal tespit sistemi kurulacak. Verilerin Fiber Optik veri transfer yoluyla EDS merkezine aktarılması ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nce kullanılması için Emniyet Genel Müdürlüğü birimine teslimi, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde sistemin devreye alınması tarihinden itibaren 7 yıl süre ile sözleşme süresinde tüm masrafları firma tarafından karşılanacak. Tüm bakım, onarım, sistemin 7 gün- 24 saat çalışır halde destek verilecek.
İhlallerin ceza makbuzuna dönüştürülmesi için gerekli dokümantasyon v.b işleri yapmak için gerekli personeli çalıştırma işlerinin yükleniciye ait olmak üzere işletilmesi işi “HÂSILAT/GELİR PAYLAŞIMI MODELİ” ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yapılması için ihaleye çıkartıldı. İhale 30 Haziran 2021 tarihinde Afyonkarahisar Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda saat 15.00’de yapılacak.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti