Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Belediyesi’nde Tedirgin Bekleyiş. O Birimin Sorumlusu da Belirlendi

Afyonkarahisar Belediyesi’nde Ramazan Bayramı’nın hemen sonrasında bir çok görev değişiklikleri olması bekleniyor. Özellikle Belediye yöneticileri arasındaki değişim oranının yüzde 80’i bulacağı belirtiliyor. Belediye’nin borç durumunu ve personel durumunu inceleyen Köksal yönetiminin yol ve asfalt biriminin başına getireceği isim de belli oldu

Afyonkarahisar Belediyesi'nde Ramazan Bayramı'nın

Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen CHP Milletvekili Burcu Köksal görevi devralmasının hemen ardından Belediye yöneticileri ile ilgili görevlendirmelere başlamıştı. Köksal, Belediye Başkan Yardımcılığı’na Dereçine Belediyesi eski Başkanı Ömer Yıldız’ı, bir diğer Belediye Başkan Yardımcılığı’na Belediye Belediyede Numarataj bölümünde tekniker olarak görev yapan Erkan Uysal’ı atamıştı.

YOL VE ASFALTIN BAŞINA FİKRET TOSUN

Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş’ın yerine kendi yardımcısı Şehriban Öncel’i atayan Burcu Köksal YÜNTAŞ Genel Müdürlüğü’ne de yine CHP içerisinde İGM ve Merkez İlçe Başkanlıklarına aday olan Kemal Doğan’ı atamıştı.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Belediye’nin yol ve asfalt işleri ile ilgili sorumlu müdürlüğüne CHP’li isimlerden Karayolları araştırma teknisyeniFikret Tosun’u atamayı planladığı belirtildi. Fikret Tosun’un Belediye’de yol ve asfalt işleri ile ilgili yeni sorumlu olacağını öğrenen Belediye müteahhitlerinin Tosun ile şimdiden temas kurmaya çalıştıkları belirtiliyor.

PERSONEL VE BORÇ DURUMU İNCELENİYOR

Öte yandan Afyonkarahisar Belediyesi’nin yönetim birimlerinde büyük değişime gidilmesi bekleniyor. Ramazan Bayramı tatili sonrasında Belediye’deki yönetim kademesinin yüzde 80 oranında değişeceği, alt kademelerdeki görev değişikliklerinin de değerlendirildiği öğrenildi.

Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Belediye’de çalışan tüm personelin durumun gözden geçirdiği, ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız’ı Belediyenin borç durumu ile ilgili çalışma yapmak üzere görevlendirdiği belirtiliyor.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti