• Haberler
  • Gündem
  • Afyon'da Avm'deki Görüntüler Gündem Olmuştu: Gözaltına Alındı

Afyon'da Avm'deki Görüntüler Gündem Olmuştu: Gözaltına Alındı

Afyonkarahisar'daki bir alışveriş merkezinde yaptığı sözde denetimle gündeme gelen ve kendisini 'Cumhur İttifakı Ocakları Genel Başkanı' olarak tanıtan Ferhat Aydoğan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Afyon'da Avm'deki Görüntüler Gündem Olmuştu: Gözaltına Alındı

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Aydoğan’ın beraberindeki kişilerle birlikte bir AVM’de denetim yaptığı ve çeşitli incelemelerde bulunduğu görülmüştü. Görüntülerin kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Ferhat Aydoğan hakkında "kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi" suçundan soruşturma yürütüldüğü belirtildi. Soruşturma kapsamında Aydoğan hakkında gözaltı kararı verilirken, arama ve el koyma talimatı da çıkarıldı.

Yetkililer, soruşturmanın tüm yönleriyle sürdürüldüğünü bildirirken, olayla ilgili elde edilen delillerin değerlendirilmeye devam edildiği öğrenildi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Aydoğan’ın, herhangi bir resmi yetkisi bulunmamasına rağmen bir kamu görevlisi gibi hareket ettiği iddiaları dikkat çekmişti.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme