Afyon'da Bu Yol Trafiğe Kapanıyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, Orhangazi Mahallesi'nde yağmursuyu altyapı çalışmaları nedeniyle bazı yol kesimlerinin etaplar halinde geçici olarak araç trafiğine kapatılacağını bildirdi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince 9 Temmuz Perşembe günü Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Bulvarı üzerinde yağmursuyu altyapı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Çalışmalar süresince can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, çalışma yapılacak yol kesimleri etaplar halinde geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

Açıklamada, sürücülerin belirtilen bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri, trafik güvenliği açısından görevlilerin yönlendirmelerine uymaları ve mümkün olduğunca alternatif güzergahları kullanmalarının önem taşıdığı belirtildi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından ilgili yolların yeniden araç trafiğine açılacağı ifade edilen açıklamada, geçici süreyle yaşanabilecek ulaşım aksaklıkları nedeniyle vatandaşların göstereceği anlayış dolayısıyla teşekkür edilerek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği kaydedildi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme