Afyon'da Düğün Magandalarına Operasyon

Afyonkarahisar'da düğünlerde silahla havaya ateş eden 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde düğünlerde silahla havaya ateş ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca, düğünlerde silahla havaya ateş edilmesinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin adreslerinde arama yapıldı.

Aramalarda, 6 adet 9 milimetre çapında tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 8 adet av tüfeği, 610 adet 9 milimetre tabanca fişeği ile 14 adet tabanca şarjörü ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet, resmi belgede sahtecilik ve 2521 Sayılı Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanun'a muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldı.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme