Afyon'da Gece Boyu Huzur Uygulaması: Denetimler Nefes Kesti
Afyonkarahisar'da 'Huzur' Uygulaması: 438 Şahıs ve 119 Araç Sorgulandı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçluyla mücadele kapsamında Emirdağ ilçesinde, İl Merkezi destekli “Huzur” uygulaması gerçekleştirildi.
Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Terörle Mücadele (TEM), Narkotik ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla yapılan uygulamada, toplam 67 personel ve 16 ekip görev aldı.
Ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 438 şahıs ve 119 araç sorgulandı. 6 araca toplam 27 bin 616 lira idari para cezası uygulandı.
Uygulama kapsamında 9 kafeterya, 17 kıraathane, 3 park ve bahçe, Kent Ormanı, Millet Bahçesi ile 3 metruk bina kontrol edildi. Denetimlerde 1 kurusıkı tabanca ve 2 bıçak ele geçirilirken, ilgili kişiler hakkında idari işlem başlatıldı.

