Afyon'da Gençlik Tezhip Sanatıyla Buluştu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından desteklenen 'Geçmişten Bir-iz' projesi kapsamında Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından açılan kurslarda 14-25 yaş arası gençlere 'Geleneksel Türk Desenleri - Tezhip Eğitimi' veriliyor.
Safure Okatan’ın sorumluluğundaki projede çini ve tezhip sanatçısı Semra Tezcan’ın rehberliğinde gençler, hem el becerilerini geliştiriyor hem de şanlı ecdadımızın estetik anlayışıyla tanışıyor.
Proje yetkililerinin, geleneksel motifleri öğrenirken sabrın, cemâl ve celâlin, ihsan, estetik ve zarafet gibi değerlerin de tecrübe edildiği bir yol olarak tanımladıkları proje, dönem sonunda bir sergiyle taçlandırılacak.
Bakmadan Geçme
AK Parti’deki Sabah Mesaisine Misafir Olduk Başkan Kavak’tan Yönetim Kurulu Ve ‘Kaostan Uzak Afyon’ Mesajı
Sağlık-Sen’den Başhekim Acar’a Tam Destek
Kutlu Ailesinin Acı Günü: Naciye Kutlu Vefat Etti
Afyon’da Arkadaşlar Arasındaki Şakalaşma Ağır Ceza'da Son Buldu
Afyonkarahisar’da 3 Dosyada Hüküm
Afyon'da Uyuşturucu Davasında Dikkat Çeken Mesajlar!

