Afyon'da Gizli Atışma: Konu Özgür Özel
Afyonkarahisar'da faaliyetlerini sürdüren iki siyasi parti, Özgür Özel fotoğrafları üzerinden gizli bir atışma yaşıyor
Cumhuriyet Halk Partisi, mutlak butlan kararından sonra yeniden Genel Başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yoluna devam ederken, bu kararı ve karardan sonra yaşananları doğru bulmayan Özgür Özel ve beraberindeki milletvekilleri CHP’den ayrılarak YENİ Parti’yi kurmuştu.
Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’de, Özgür Özel ile birlikte hareket eden İl Başkanları görevden alınmıştı. Görevden alınan İl Başkanları da YENİ Parti’ye geçerek “Kurucu İl Başkanı” unvanıyla göreve başlamıştı.
Ankara merkezli bu tartışmaların Afyonkarahisar’da da yansımaları görülüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na Sabri Sıtkı atandıktan sonra İl Başkanlığı’ndaki Özgür Özel fotoğrafları silindi. Parti il binasının girişinde CHP’nin önceki dönem Genel Başkanları’na yer verilirken, Özgür Özel’in fotoğrafı bu karede yer almadı.
CHP İl Binası’nın 200 metre ilerisinde ise YENİ Parti’nin Afyonkarahisar İl Başkanlığı bulunuyor. YENİ Parti’nin Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na bakan cephesinde Özgür Özel fotoğrafı ve Türk Bayrağı yer alıyor.


