Afyon'da Servisler Mercek Altında: Vali Bizzat Denetledi
Yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte Afyonkarahisar'da okul servisleri sıkı denetime alındı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, jandarma ve milli eğitim yetkilileriyle birlikte öğrencilerin güvenliği için servisleri yerinde kontrol etti.
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Büyükkalecik beldesinde, yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte faaliyete başlayan okul servislerini denetledi.
Denetimde; İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Ali Ece de hazır bulundu.
Vali Yiğitbaşı, öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyerek öğrencilerin güvenliği için denetimlerin süreceğini belirtti.
Bakmadan Geçme

AK Partili Şahin: Şehitlerimizin Hatırası Yol Gösteren Bir Meşaledir

Afyon'da Gurur Töreni: Hayatlara Dokunan İsimlere Başarı Belgesi

2 Yıl Cezası Vardı, Polisten Kaçamadı

Afyonkarahisar Polisi Önce Eğitti Sonra Ödüllendirdi

Bir FETÖ’cü Daha Cezaevi’nde

Afyon’da Ustalara Vefa: Mevlid-i Şerif Okunacak