• Haberler
  • Genel
  • Afyon'da Susam İşleme Tesisine Yüzde 50 Hibe Sağlandı

Afyon'da Susam İşleme Tesisine Yüzde 50 Hibe Sağlandı

Afyonkarahisar'da Tarımsal Ürünlerin İşlenmesi, Kurutulması, Dondurulması, Paketlenmesi ve Depolanması alt konusu kapsamında hayata geçirilen Susam İşleme Tesisi Projesi'ne yüzde 50 oranında hibe desteği sağlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 16. Etap kapsamında, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında tarımsal ürünlerin işlenmesine yönelik yatırımlar desteklenmeye devam ediyor.

Afyon'da Susam İşleme Tesisine Yüzde 50 Hibe Sağlandı

Susamın işlenerek katma değerli ürünlere dönüştürülmesine katkı sağlayan proje ile tarımsal ürünlerin değerlendirilmesi, ürünlerin katma değerinin artırılması ve kırsal alanda ekonomik faaliyetlerin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Afyon'da Susam İşleme Tesisine Yüzde 50 Hibe Sağlandı

Kırsal kalkınmayı destekleyen, tarımsal ürünlerin işlenmesine ve ekonomiye kazandırılmasına katkı sağlayan yatırımlara yönelik desteklerin devam edeceği belirtildi.

Afyon'da Susam İşleme Tesisine Yüzde 50 Hibe Sağlandı

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme