• Haberler
  • Genel
  • Afyon'da Türk-İş Önünde 1 Mayıs Kutlanacak

Afyon'da Türk-İş Önünde 1 Mayıs Kutlanacak

Türk-İş Afyonkarahisar İl Başkanı Muharrem Uslu 1 Mayıs'ta kutlanacak olan iİçi Bayramı öncesinde Türk-1ş'e bağlı sendikaların şube başkanları ile bir araya gelerek yapılacak olan kutlama programını belirledi.

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü İçin Türk-İş Afyonkarahisar İl Başkanı  Muharrem Uslu  Başkanlığında  Türk-İş'e bağlı sendika başkanları ve sendika temsilcileri  toplantı gerçekleştirildi.

Afyon'da Türk-İş Önünde 1 Mayıs Kutlanacak

Toplantının açış konuşmasını yapan  Türk-İş Afyonkarahisar İl Başkanı Muharrem Uslu , “Her yıl olduğu gibi bu yılda işçinin emeğinin, alın terinin ve sosyal haklarının anlatıldığı günü temsil eden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde yapacağımız etkinliğin programı belirlemek için toplandık. Hepinizin görüş ve önerileriniz doğrultusunda hazırlayacağımız programı uygulayacağız” dedi.

Afyon'da Türk-İş Önünde 1 Mayıs Kutlanacak

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme