• Haberler
  • Genel
  • Afyon'da Yeni Dönem! Müftülük Binası İçin İlk Kazma Vuruldu

Afyon'da Yeni Dönem! Müftülük Binası İçin İlk Kazma Vuruldu

Afyonkarahisar merkezde Kayadibi Mahallesinde yapılacak olan Afyonkarahisar İl Müftülüğü hizmet binası temel kazma çalışması bugün İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'nun duası ile başladı.

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lüftü İmamoğlu, mevcut müftülük binasının yapısal olarak ekonomik ömrünü tamamladığını ve din hizmetlerinin sunumunda fiziki olarak da yetersiz kaldığını belirtti.

Afyon'da Yeni Dönem! Müftülük Binası İçin İlk Kazma Vuruldu

Müftü İmamoğlu, konu hakkında yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: 
“Bugün burada Sayın Valimiz Dr. Naci Aktaş’ın himayelerinde, sadece bir idari binanın değil, aynı zamanda geleceğe miras kalacak bir ilim ve irfan yuvasının ilk adımını atıyoruz. Bu hizmet binası tamamlandığında toplumumuzun tüm kesimlerine daha ferah ve sağlıklı ortamlarda hizmetlerimizin sunulduğu, din hizmetleri ve din eğitimi çalışmalarının planlanıp uygulamaya konulduğu bir tesise sahip olacağız. Söz konusu inşaat çalışmalarına dair ilk kazmanın vurulmasıyla başlayan bu sürecin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, destek veren tüm hayırseverlerimize ve resmi kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde resmi protokolümüz ve vatandaşlarımızın katılımıyla temel atma programımızı da gerçekleştireceğiz.”

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme