Afyon'da Yetiştiler Avrupa'da Derece Aldılar
Türkiye Muaythai Federasyonu Ege Bölgesi Başkan Vekili Serdar Şanlı, www.kocatepegazetesi.com'a yaptığı açıklamada muaythai branşının Afyonkarahisar'daki gelişim sürecini anlattı.

Milli Sporcu ve Antrenör Mustafa Kazım Köken, 5 yıldır Şanlı Spor Kulübü’nde antrenörlük yaptığını ifade ederek, Batuhan Şanlı ile birlikte maça giden sporcuları yetiştirdiğini belirtti.
Antrenör Batuhan Şanlı ise, “3 yıldır antrenörlük yapıyorum. Bu sene giden sporcuları Kazım Hocam ile beraber hazırladık. Haftanın 6 günü sabah koşuları ve akşam antrenmanları şeklinde çift idman ile güzel bir süreç geçirdik. 2 tane şampiyonumuz var, 3 tane 2’ncimiz ve 4 tane de 3’üncümüz var. İnşallah daha iyi başarılara imza atarak Dünya Şampiyonası’nda harika sonuçlar alarak ülkemizi ve milli takımımızı gururlandıracağız. Bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırıp, İstiklal Marşı’mızı 1’incilik kürsüsünde okutacağız inşallah.” dedi.
Bakmadan Geçme





