Afyon'dan Çıktı, Ankara'da Yıldız Oldu

19 Mayıs 2026 tarihinde Ankara'da düzenlenen Başkent Alsancak Turnuvası'nda Gençlerbirliği Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. 2017 yaş grubu takımı, turnuva boyunca hiç gol yemeden şampiyon olarak dikkatleri üzerine çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Afyon'dan Çıktı, Ankara'da Yıldız Oldu

Kırmızı-siyahlı ekip, çeyrek finalde Ankara İncirli Spor’u, yarı finalde Ankara Gazi Spor’u mağlup ederek finale yükseldi. Final karşılaşmasında ise Atakentspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın yıldız isimlerinden Ayaz Çakmak, Vefa Spor Kulübü’dan transfer olarak katıldığı Gençlerbirliği Spor Kulübü formasıyla sahaya çıktı. 10 numaralı formasıyla tüm maçlarda görev alan başarılı oyuncu, turnuva boyunca attığı 6 golle öne çıktı.

Afyon'dan Çıktı, Ankara'da Yıldız Oldu

Özellikle yarı final karşılaşmasında uzak mesafeden attığı şık gol büyük alkış alırken, sergilediği performans sayesinde “Turnuvanın Oyuncusu” seçilerek ödül almaya hak kazandı. Altı maçın tamamında sahada yer alan Ayaz Çakmak, grup maçlarından finale kadar istikrarlı performans göstererek takımının şampiyonluğunda önemli rol oynadı.

 

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme