Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Masa finalistlerini belirledi

Afyonkarahisar’da ANALİG Masa Tenisi

Afyonkarahisar’da ANALİG Masa Tenisi Yarı Final Müsabakaları tamamlandı

 

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Masa Tenisi Yarı Final Müsabakaları Tınaztepe Spor Salonunda tamamlandı. Oynanan maçların heyecan dolu ve birbirinden çekişmeli geçtiğini vurgulayan ANALİG Afyonkarahisar Koordinatörü Hakan Kıvrık, “İlimizde bir müsabakaya daha ev sahipliği yaptık. Sorunsuz bir şekilde tamamlanan maçlar neticesinde dereceye giren takımlara madalyalarını takdim ettik. Afyonkarahisar bu tarz müsabakaları profesyonel anlamda fazlasıyla kaldırabiliyor. Masa tenisi yarı final müsabakaları boyunca emeği geçen İl Müdürlüğü personellerine teşekkür ederiz.” dedi.
Anadolu Yıldızlar Ligi faaliyet programında yer alan ve 72 sporcunun kıyasıya yarıştığı Masa Tenisi Yarı Final maçları heyecan dolu anlara sahne oldu.
Masa tenisi müsabakaları sonunda erkekler kategorisinde İstanbul Anadolu takımı birinci, kızlar kategorisinde ise Kütahya takımı birinci oldu.
11 şehirden takımların katılımıyla gerçekleşen karşılaşmalar neticesinde dereceye giren takımlara madalyalarını Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Destek Hizmetleri Şube Müdür Vekili Naile Parlak ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Yardımcısı Kubilay Ak takdim etti. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti