Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon merkezde 3 katlı bina icradan satılacak

Afyonkarahisar’da merkezde üç katlı

Afyonkarahisar’da merkezde üç katlı bina icradan satılacak.

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Bina Afyonkarahisar merkezde Çetinkaya-İmar Mahallesi, Osman Gazi Mahallesi, 3195 ada 3 parsel nolu 349 bin 85 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde inşa edilmiştir. Bodrum+zemin+birinci kattan oluşan 3 katlı bir yapıdır.
Zemin katın incelenmesinde birinci kat da aynı plan ve inşaat imalatındadır. Dosya içerisinde bulunan ilgili Belediye’nin düzenlemiş olduğu yapı kullanma izin belgesinin yaklaşık 10 yıllık binanın bodrum katının 99 metrekare, zemin ve 1. katın 99 metrekare, 99 metrekare 188 metrekare olarak ruhsatlandırıldığı görülmektedir. Bodrum kat müştemilat olarak ruhsatlandırılmıştır. Ancak bu kat aynı üst katlar planında ve ev olarak kullanılacak şekilde düzenlenmiştir. Zemin katı incelenmesinde birinci kat da aynı planda ve inşaat imalatındadır. Dış kapı ahşap doğrama, iç kapılar ahşap Amerikan panel kapı, pencereler ısıcamlı pvc doğramadır.

Mesken antre, hol, 4 oda, mutfak, banyo ve tuvalet mahallinden oluşmaktadır. Odaların zeminlerinin ahşap laminant parke kaplama olduğu, Antre, hol, mutfak ve ıslak zeminlerin seramik kaplama olduğu, yine mutfak ve ıslak zeminlerin duvarlarının fayans kaplıdır. Banyoda klozet ve lavabo

v.b. mevcuttur. İç duvarların normal sıvalı ve badanalıdır. Mutfakta mermerit tezgâhla, tezgâh alt ve üst dolapları mevcuttur. Elektrik ve suyu mevcut binanın sobalı olarak kullanılmaktadır. Parselin herhangi bir ulaşım ve alt yapı sorunu yoktur. Her türlü Belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Ali Çağlar Anadolu Lisesine, Kapalı Semt Pazarına, Osman Gazi Ortaokuluna, Grand Derya Düğün Salonuna, Kapalı semt pazarına yürüme mesafesindedir. Taşınmazın değerlendirilmesinde emsal arsaların incelenmesi ile arsa değeri belirlenecektir. Parsel üzerindeki yapının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapı yaklaşık maliyetlerine göre belirlenip arsa ve yapı toplam değeri bulunacaktır. Taşınmazın ilk satışı Afyonkarahisar Adliyesi 1. kat İcra Müdürlüğü Mezat Salonu’nda 21 Ekim 2021 tarihinde 10.00-10.05 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 17 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti