Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pegasus’tan 1 Euro’ya Bilet

Pegasus Hava Yolları İskoçya’daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh’a seferleri başlayacak. Seferler öncesinde Pegasus Hava Yollarından dev kampanya duyuruldu.

Pegasus Hava Yolları İskoçya’daki

İskoçya’daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh’a ilk seferini 27 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirmeye hazırlanan Pegasus Hava Yolları, bu yolculuk için bilet satışlarına başladı. İstanbul Sabiha Gökçen’den Edinburgh seferleri haftanın iki günü yapılacak. 27 Haziran’da başlayacak seferler öncesinde 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında indirimli bilet satışı gerçekleştirilecek. Vergiler hariç 1 Euro fiyatı ile satışa sunulacak olan uçak biletleri 2 bin 500 koltukla sınırlandırıldı. Pegasus Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada ayrıca 1 Euro’luk bilet kampanyasının sona ermesinin ardından uçak biletleri 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak.

Perşembe ve Pazar Günleri gerçekleştirilecek uçuşlar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Edinburgh Havalimanı’na saat 11:40’ta, Edinburgh Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na saat 15:30’da yapılacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti