Afyon'un Fotoğraf Elçisi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünde Polis Memuru olarak görev yapan Cem Akın, hayatını kaybetti. Akın'ın hem Afyon'da hem de il dışında çeşitli fotoğraf sergilerinde fotoğrafları yer almıştı.

Kelebek ve Doğa Fotoğrafçısı Cem Akın vefat etti. Akın uzun süredir hastanede tedavi görüyordu.

Cem Akın verdiği bir röportajda, "Tarihi dokusu ve doğasıyla eşsiz güzelliklere sahip olan Afyon'da fotoğraf çekmeyi seviyorum. Fotoğraf çekmeyi hobi olmaktan çıkarıp kendimi ifade edebileceğim bir dil olarak yaşayarak anlatamadıklarımı ifade etmenin bir yolu olarak görüyorum. 

Afyon'un Fotoğraf Elçisi Hayatını Kaybetti

2010 yılından beri profesyonel anlamda fotoğraf çekmekteyim. Afyon’un tarihi sokaklarını, doğasını ve insanlarının fotoğraflarını çekmeyi çok sevsem de doğa fotoğrafları ve makro fotoğrafları benim için ayrı bir yer tutar. 3 bin yıllık tarihi olan Frig Vadisinin tarihi fotoğraflarını çekmekte ayrı bir zevktir” demişti.
Cem Akın bugün ikindi namazının ardından memleketi Sivrihisar Kaymaz'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme