Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’a 17 doktor atandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar’a

Sağlık Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar’a 17 doktor ataması yapıldı

 

101. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Afyonkarahisar için 17 doktor kadrosu açıldı. Bu kapsamda; Afyonkarahisar Devlet Hastanesine 1 enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobyobiyoloji, 1 gastroentrolojik cerrahi, 1 hematoloji, 1 anesteziyoloji ve reanimasyon, 1 ortopedi ve travmatoloji, 1 tıbbi patoloji, 1 nöroloji, 1 yoğun bakım olmak üzere toplam 11 doktor ataması yapılırken, Dinar İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 1 aile hekimi, Sandıklı Devlet Hastanesi’ne 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, dinar devlet hastanesine 1 iç hastalıkları, 1 kulak burun boğaz hastalıkları ve Şuhut Devlet Hastanesine ise 1 iç hastalıkları doktoru atandı.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 101. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında talepleri doğrultusunda Afyonkarahisar için 17 doktor kadrosu açıldığını belirterek kadroların hayırlı olmasını temenni etti.
Uluçay, doktor atamaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’e teşekkür etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti