Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’dan bir Türkiye şampiyonu daha çıkacak

18-23 Haziran’da Afyonkarahisar’ın ev
Afyon’dan bir Türkiye şampiyonu daha çıkacak

18-23 Haziran’da Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılacak olan Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası dün yapılan teknik toplantı ile başladı. Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulanan Tınaztepe Spor Salonu’nda yapılan turnuvada 4 grupta 14 takım mücadele edecek. İki grupta 3 takım, iki grupta ise 4 takım yer alıyor. Yapılan turnuvanın final etabına gruplardan iki takım terfi edecek. Toplamda 8 takımın çeyrek finalde yer bulacağı final etabında yarı finale 4 takım çıkacak. Finalde karşılaşacak olan iki takımdan biri ise Türkiye Şampiyonu olacak.
Turnuvanın A Grubu’nda TED Ankara, Karabük Gençlikspor, Eskişehir Büyükşehir Belediyespor, İzmir Büyükşehir Beledyespor yer alıyor. B Grubu’nda Hatay Altınözü, İzmir Göztepe, Muğla Büyükşehir Belediyespor, Bursa Nilüfer mücadele edecek. C Grubu’nda Bolu Sebenspor, Ankara Milli Piyango ve Konya Selçuklu Belediyespor bulunuyor. D Grubu’nda da Alova, Adana Sarıçam Belediyespor ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek.
İLK GALİBİYET  TED ANKARA’DAN
Afyonkarahisar’da oynanan ilk maçta TED Ankara rakibi İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 26-21 mağlup etti. Alınan bu galibiyet sonrasında İzmir Çeyrek final için bir adım geriye düştü. TED Ankara ise aldığı galibiyetle bir üst tura bir adım daha yaklaştı.
İKİNCİ MAÇTA EŞİTLİK VAR
Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası A Grubu’nda mücadele eden Karabük Gençlikspor ile Eskişehir Büyükşehir Belediyespor 20-20 berabere kaldı. Alınan beraberlik sonrasında A Grubu’nda galibiyet alan tek takım olan TED Ankara diğer takımlara oranla Final etabı için bir adım daha öne geçmeyi başardı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti