Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar 5. bölge müdürlüğü tanıtıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonkarahisar 5. bölge müdürlüğü tanıtıldı

Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Manisa Afyonkarahisar Hemşehri Dernekleri Kültür Fuar ve festivalinde müdürlük çalışmaları ve ilin değişik yönlerle tanıtılmaya çalışıldığı kaydedildi

14 – 20 Aralık tarihleri arasında Manisa Belediyesi Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Manisa ilinde bulunan hemşeri dernekleri ve Doğa Koruma ve Milli Parklar V. Bölge Müdürlüğü olmak üzere, çok sayıda paydaşın katıldığı bildirildi.
Manisa ilinde bulunan hemşeri derneklerinden gelen talepler üzerine, Manisa Belediyesi Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen festivalde; Açılan stantlarda ilgili illerin tabii, tarihi, kültürel, turizm özellikleri, el zanaatları ve yerel ürünleri bazında tanıtımı yapılırken, akşam saatlerinde de TRT ve Yerel Sanatçıların katılımıyla konser, tiyatro, halk oyunları vb. gibi etkinlikler düzenlendi. Afyonkarahisarlılar Derneği’ne verilen 4 stanttan 1 tanesi Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatları doğrultusunda, Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü’ne tahsis edildi. 5. Bölge Müdürlüğü’nün hazırladığı dökümanların yanında Afyonkarahisar Belediyesi, Sandıklı Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, AKÜ, Termal Tesislerimizden temin edilen; broşür, afiş, CD, takvim katolog vb. gibi dökümanlar ve Bayat Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı, İkbal Şirketler Grubu, Alimoğlu Şirketleri, Otogar AFTAŞ, Metin Helva, Ahşap zanaatçısı Yalçın Şanaldı, At arabası imalatçısı Ahmet Manga, Keçeci Erkuşlardan temin edilen sucuk, lokum, helva gibi ikram malzemeleri mermer, kilim, keçe, minyatür at arabası, ahşap eserler vb. gibi yerel el ürünleri ile; standı ziyaret eden katılımcılara Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları ile Afyonkarahisar’ın değişik yönleri ve ürünleriyle tanıtımına gayret edildiği kaydedildiği belirtildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti