Afyonkarahisar-Çay'da ikinci Deprem
Sabah saatlerinde 3.5 ile sarsılan Çay ilçesi saat 13.21'de 3.2 ile tekrar sallandı
Deprem gerçeği Afyonkarahisarlılar'a kendini unutturmuyor. Afyonkarahisar'da bu sabah 3.5 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından öğlen saatlerinde yeni bir deprem daha meydana geldi.
SABAHKİ DEPREM KORKUTTU
Sabahki deprem saat bugün saat 05.31'de Çay ilesi Yeşilyurt bölgesinde meydana gelmişti. 3.5 büyüklüğündeki bu deprem Bolvadin, Çay, Çobanlar ve Sultandağı'nda hissedildi. Kandilli Rasathanesi tarafından depremin büyüklüğü 3.4 olarak belirlendi. Afyon-Çay-Yeşilyurt'taki deprem yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.
AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. AFAD'ın verilerinde depremin merkez üssü olarak Çay ilçesi gösterildi. AFAD verilerinde depremin derinliğinin 8.3 kilometre olduğu bildirildi.
Hafif şekilde hissedilen deprem çevre sakinlerini korkuttu.
ÖĞLE SAATLERİDE İKİNCİ DEPREM
Afyonkarahisar'dabugün saat 13.21'de bir sarsıntı daha yaşandı. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre yine Çay-Yeşilyurdt bölgesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 3.2 olarak ölçüldü.
AFAD ise saat 13.21'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.0 olarak tespit etti.
Bakmadan Geçme