Afyonkarahisar'da 7 Günlük Operasyon
Afyonkarahisar'da 10-17 Ağustos 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen denetim ve operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 22 şüpheli yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, il genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında Hıdırlık Mesire Alanı, şok uygulamalar, yol kontrolleri, Erenler bölgesi ve kız öğrenci yurtları çevresinde denetimler gerçekleştirildi.
Çalışmalarda 9 bin 125 kişi ile 1.985 araç sorgulandı. Denetimlerde aranan 22 kişi yakalandı. Ekiplerce yapılan kontrollerde 10 tüfek, 1 tabanca, 4 kurusıkı tabanca ve 6 bıçak ele geçirildi. Bıçak taşıdığı belirlenen 6 kişiye idari yaptırım uygulandı. Denetimlerde ayrıca 67 sentetik ecza, uyuşturucu madde emdirilmiş 11 peçete ve 3,5 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Çalışmalar kapsamında 31 kişi ve 19 araca idari para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin açıktan hırsızlık olayına ilişkin yürüttüğü operasyonel çalışma sonucunda 1 şüpheli yakalandı. Şüphelinin üzerinde ve olayla bağlantılı çalışmalarda suça konu 950 lira, 1 çanta ve 1 cüzdana el konuldu. Öte yandan, kendilerini asker, polis, savcı, avukat, banka veya sigorta çalışanı olarak tanıtan kişilerin dolandırıcılık girişimine ilişkin yürütülen çalışmada, 1 vatandaşın toplam 398 bin 736 lirasının şüpheli hesaplara aktarılması engellendi. Emniyet ekiplerinin müdahalesiyle vatandaşın mağduriyet yaşamasının önüne geçildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların titizlikle ve özveriyle sürdürüldüğü belirtildi.
Bakmadan Geçme


