- Haberler
- Kültür Sanat
- Afyonkarahisar'da Cazın 25. Yılı!
Afyonkarahisar'da Cazın 25. Yılı!
Afyonkarahisar Caz Festivali 25. yılında müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.
Bu yıl 25'incisi düzenlenen Afyonkarahisar Caz Festivali kapanış programı İkbal Termal Otel'de başladı. Programa Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altın, Festivalin Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem ve sanatseverler katıldı.
Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Hüseyin Başkadem, hava şartlarına rağmen katılımın güzel olduğunu ve birçok misafirinde yolda olduğunu belirtti.
Başkadem, "25'inci kez düzenlediğimiz Afyonkarahisar Caz Festivali programımızda bugün 2 grup sizlerle olacak. Yağışlar nedeniyle bizleri arayıp yolda olduğunu belirten misafirlerimiz var ama gruplarımızın uçak saatleri nedeniyle bekletemiyoruz maalesef." ifadelerini kullandı.
İlk konseri Çekya'lı Jakub Žídek Quartet grubunun vereceğini belirten Başkadem, "Bugün 2 grubumuz sizlerle birlikte olacak. İlk olarak Jakub Žídek Quartet konser verecek." dedi.
Kapanış konserini Afyonkarahisar'ın sevdiği grubun yapacağını kaydeden Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, "Son 5 6 yıldır geleneksel hale gelen grubumuz ile kapanış yapacağız. Afyonkarahisar ile birlikte çok sevdiğimiz Luxus Grubu kapanış konseri yapacak." şeklinde konuştu.
Başkadem sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Luxus Grubu'muzun bataristi dün küçük bir kaza geçirdi. Sağ kolunu kırdı. Kolu alçılı ama alçılı bir şekilde sizlerin karşısına çıkacak. Tek kolla da olsa sizlere performansını sergileyecek.”
Bakmadan Geçme





